LEDIG STILLING:

Vitusapotek Årdal søkjer Apotektekniker /apotekmedarbeider

Kan du tenke deg å bli vår nye kollega? Vitusapotek Årdal har ledig vikariat for apotektekniker/apotekmedarbeider.

Til den ledige stillingen søker vi deg som inspireres av gode kundemøter og som vil være en aktiv bidragsyter i å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Du er en blid og motivert person som trives med salg og rådgivning. Du er ryddig og liker orden, og du ønsker å yte god service. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen er dette en jobb for deg.

Arbeidserfaring fra apotek, kjennskap til hudpleie og til våre produkter er en fordel da stillingen innebærer oppfølging av våre kunder i selvvalg og reseptur. Målet er å gi en positiv kundeopplevelse. Du bør derfor trives med kunderådgivning og salg.

Om apoteket:
Vitusapotek Årdal ligger i Årdal kommune, og er et lite og hyggelig apotek. I november 2014 flyttet vi inn i nye og moderne lokaler i Årdalssenteret i Øvre Årdal, og har dermed fått det veldig trivelig.

Åpningstider: mandag-fredag 9-17, lørdag 10-15.

Årdal ligger lengst inne i Sognefjorden og danner porten til Jotunheimen fra vest. Området er omringet av flott natur med mange muligheter og aktivitetstilbud for friluftsliv. Kommunen har to tettsteder, Årdalstangen og Øvre Årdal med omlag 5500 innbyggere.

Ønsket oppstart snarest/etter avtale.

Stillingen er i første omgang 50% og endres til 100% til våren. Stillingen er et vikariat ifbm. svangerskap- og foreldrepermisjon.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundeekspedisjon i reseptur og selvvalg.Varehåndtering.Være en positiv bidragsyter, sammen med det øvrige personalet, til at apoteket når egne mål.

Kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon som apotektekniker. Annen relevant bakgrunn og erfaring vil også bli vurdert.

Personlige egenskaper:

  • Du er fleksibel - bidrar til å løse ledige vakter.
  • Du er positiv - imøtekommende med kunder og medarbeidere, bidrar til trivsel og det gode arbeidsmiljøet.
  • Du ser løsninger ikke begrensninger - tar eget initiativ for å finne disse løsningene.
  • Du er pliktoppfyllende - tar ansvar for arbeid som skal gjøres og fullfører oppgaver. Tar eierskap over arbeidet og oppgavene i apotek.
  • Du er åpen for endringer - ikke redd for nye utfordringer.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist: 30.11.2021

SØK HER

Powered by Labrador CMS