LEDIG STILLING:

Tide søker bussjåfør i Lærdal

Om Tide:

Tide Buss er Norges nest største busselskap og blant de største bussaktørene i Danmark. Tide kjører buss på offentlige kontrakter i 6 fylker, og driver kommersiell virksomhet innen turbusser, ekspressruter og flybuss over hele landet. Totalt har Tide ca. 4500 fantastiske medarbeidere, 2.150 busser og en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner. Hovedkontoret ligger i Bergen. Vår visjon er å levere gode reiseopplevelser, og hver eneste dag gjennomfører vi mer enn 14.000 bussreiser.I Tide er vi stolte over å være en viktig samfunnsaktør i våre reisendes hverdag. Vi tilbyr bærekraftige kollektivløsninger, og som et fremtidsrettet transportselskap er vi en sentral aktør når nye og mer miljøvennlige teknologier implementeres innen vår næring.

Tide Sogn har kontrakt med Kringom om køyring av rutetrafikk i Sogn. Vi har og ein stor aktivitet på turbuss. Tide Sogn har 62 bussar og er vel 100 tilsette - fordelt på alle kommunar i Indre Sogn.

Ein trygg jobb med gode rammevilkår. Utover velregulerte løns- og arbeidsvilkår har våre tilsette gode pensjons- og forsikringsordningar. Tide er tilknytta ordning for privat Avtalefestet Pensjon (AFP).

Vi søkjer no etter:

  • Bussjåfør(ar) 100%, arbeidsstad Lærdal
    Tilkallingssjåførar kan og vere aktuelt.

Ein sjåfør i Tide må ha

  • Gyldig førarkort for buss - klasse D
  • Gyldig køyresetel for persontransport
  • Gyldig Yrkessjåfør kompetansebevis (YSK). Vi kan tilby YSK ved etterutdanning dersom du fekk førarkort for buss før 10.09.2008.
  • Snakke og forstå norsk muntleg, minst nivå B1.
  • Gode haldningar
  • Må identifisere seg med våre verdiar som er Stolt ,Miljøbevisst, Ansvar, Respekt og Trivsel
  • Yte sørvis og vera med på å skape gode reiseopplevingar

Vi vil gjennom opplæringsprogram sikre at du står godt rusta til å tiltre ei stilling i Tide. Vi håpar du vil bli vår nye lagspelar!

Ta kontakt snarast for en uforpliktande prat.

Les meir om oss på www.tide.no

Kontaktperson: Nils Solheim, Ressursleiar, 900 82 244

Søknadsfrist: 19.09.21

Søknader vert vurderte fortløpande.

SØK HER

Powered by Labrador CMS