LEDIG STILLING:

Sogn Entreprenør søkjer stadleg leiar

Om arbeidsgivar:

Om arbeidsgivar:

Sogn Entreprenør er ei entreprenørverksemd med omlag 15 tilstte, og utfører alt i grunn- og betongarbeid. Størstedelen av dei ansatte har fagbrev innanfor faget og er stolte over å få ta del i utfordrande arbeidsoppgåver.Våre største oppdragsgjevarar er befinner seg i Luster Kommune men me har og hatt fleire byggeprosjekt i andre delar av Sogn.

Sogn Entreprenør er sertifisert i fleire fagområder. Me har alle nødvendige godkjenningar og legg stor vekt på vår eigen kvalitetskontroll i alle ledd.Me held til i Gaupne, ta gjerne kontakt med oss dersom du har byggeprosjekter du ønsker å realisere.

Ta gjerne kontakt med oss!

Då vår leiar ved Sogn Entreprenør AS sitt kontor i Gaupne skal gå av med pensjon hausten 2021, søker me etter ny leiar. Me søker ein sjølvstendig, strukturert person med gode samarbeidsevner. For den rette personen, vil stillinga kunne verta dagleg leiar.

Som leiar i Sogn Entreprenør AS, vil du leia 15 medarbeidarar med høg kompetanse innan betongfaget. Du bør ha høgare utdanning innan bygg og/eller anleggsfaget. Helst Bachelor/Master. Det er ønskeleg at du har erfaring innan entreprenørbransjen.

Sogn Entreprenør er eit dotterselskap av Kleiven Sogn AS på Årdalstangen.

For meir informasjon om Stillinga, kontakt dagleg leiar Rolf Ole Kleiven. Mobil 95 24 92 25.

Søknad sendast: [email protected]
Sjå våre heimesider for meir informasjon. www.sognentreprenor.no, www.kleivensogn.no

Søknadsfrist: 30.06.2021.

Powered by Labrador CMS