LEDIG STILLING:

Mesta søkjer anleggsleder - betong

Om arbeidsgivar:

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta har over 1700 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 5 milliarder kroner årlig.

Mesta eier RIAS (Rail Infrastructure AS) som er en landsdekkende entreprenør for installasjon og vedlikehold innen jernbanetekniske fag.

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så er en strålende sommerdag eller en kald vinternatt? Da kan dette være jobben for deg!

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter - og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli viktig i arbeidet med å opprettholde infrastrukturen; et samfunnskritisk oppdrag. Siden oppgavene vi skal løse er forskjellige, trenger vi folk med ulik bakgrunn som ser løsninger på nye og spennende måter. For å få dette til er det også viktig for oss med samarbeid og godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi er opptatt av mangfold, likestilling, vi bryr oss ikke om hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Har du en annen bakgrunn enn mange andre, er det fint for oss. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Det er slik vi hver dag får folk frem.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Delta på byggemøter
  • Organisere og lede arbeidet på en effektiv og god måte
  • Sikre at arbeidet til enhver tid oppfyller kontraktene mot byggherre
  • Sørge for dokumentasjon i henhold til eksterne og interne krav
  • Har overordnet HMS-ansvar for prosjektene
  • Sikre effektiv utnyttelse av personell og maskiner (inkl. under entreprise)
  • Være resultatansvarlig og utføre kostnadskontroll
  • Bistå i kalkulasjon av nye prosjekter

Hvem er du?

Vi søker nå etter 2 anleggsledere med kunnskap og interesse for betongfaget. Vi ser både etter deg med ledererfaring, og deg som har jobbet med betong og er klar for å ta steget til anleggsleder. Du har gått teknisk fagskole, eller er ingeniør innen bygg og anlegg. Førerkort klasse B er et krav.

Som anleggsleder vil du være ansvarlig for at prosjektenes økonomiske målsetninger oppnås, samt at kontraktsmessige forpliktelser overfor kunde og underentreprenører ivaretas. For å klare dette må du være fokusert, ha endringsvilje, god helhetsforståelse og ledererfaring. Du trives i en stilling med ansvar for personell og resultater. Jobben krever stor fleksibilitet i arbeidsoppgaver og for å lykkes må du være strukturert og selvgående. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Stillingene vil medføre reising da oppmøtested vil være landsdekkende etter prosjektene, nyanlegg betong. Hovedkontoret til Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på Leikanger i Sogn og Fjordane, men de som ansettes kan bo hvor som helst i Sør-Norge.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingene?

  • Ta kontakt med Prosjektleder Ove Tuften, tlf. 951 91 787

For å søke laster du opp CV og svarer på noen spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev.

Søknadsfrist er 25.01.2023

SØK HER

Powered by Labrador CMS