LEDIG STILLING:

Hydro søkjer operatør med utvidet ansvar - Årdal Referansesenter

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Technology and Operational Support (TOS) er en del av Hydros Aluminium Metal sitt forretningsområde med 190 ansatte i åtte avdelinger på tvers av seks lokasjoner i Norge og Tyskland. Hovedoppgaven til TOS er å støtte alle Aluminium Metal sine kommersielle og operasjonelle enheter, med å forbedre selskapets lønnsomhet og bærekraft på kort og mellomlang sikt – samtidig som langsiktig teknologiutvikling er en kjerneaktivitet.

Årdal Referansesenter (ÅRC) er Technology and Operational Support (TOS) sin testarena for ny elektrolysecelleteknologi. Avdelingen har 14 elektrolyseceller, som er sentrale i TOS sin utvikling og tidligfaseutprøving av nye teknologielementer og teknologiske sprangforbedringer. ÅRC produserer flytende metall som leveres til støperi, og har en ambisjon om å være et ledende referansesenter også innenfor sikkerhet og Hydros produksjonssystem. ÅRC består av en driftsorganisasjon med skiftbemanning (3 operatører pr. skift), dagtidspersonell og målegruppe.

Ved Årdal Referansesenter har vi ledig stilling som operatør på skift.

Arbeidsoppgaver

Som operatør skal du kunne utføre alle arbeidsoppgaver ved referansesenteret. Du er også medansvarlig for at teamet du er en del av jobber sikkert og fungerer bra.

Dette innebærer blant annet:

 • Følge etablerte standarder innenfor HMS, arbeidsutførelse, 1. linjes vedlikehold og håndtering av avvik
 • Være oppdatert på gjeldende prosedyrer i vårt kvalitetssystem
 • Bidra aktivt, og ta et særskilt ansvar i forbedringsarbeidet i produksjon
 • Innrapportering i Synergi
 • Utføre arbeidet i henhold til og Hydro sine verdier

Kvalifikasjoner

 • Relevant fagbrev
 • Bilsertifikat klasse B
 • Truck- og kransertifikat er en fordel
 • Gode holdninger til helse, miljø og sikkerhet
 • Erfaring fra drift eller vedlikehold i kjemisk prosessindustri
 • Evne og vilje til å gjennomføre endringer og forbedringer
 • Evne til å kommunisere godt på norsk - både skriftlig og muntlig

Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig, men også fungerer godt i team.

Tilleggsinformasjon

Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

Søknadsfrist: 25.09.2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:
Leder, Ole Jonny Midtun, (Norway +47) 92600474

Rekrutterer, Bodil Madslien, (Norway +47) 41617458

Søk her

Powered by Labrador CMS