LEDIG STILLING:

Hydro søkjer kjøretøymekaniker

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Årdal Metallverk produserer mer enn 200.000 årstonn aluminium, og leverer til et market med stor etterspørsel fra blant annet bilindustrien. Vi jobber med kontinuerlig utvikling av organisasjonen for å møte framtidige utfordringer, noe som krever personell med høy kompetanse.

Kjøretøyverksted, som inngår i Teknisk Avdeling, reparerer og vedlikeholder produksjonskjøretøy til metallverket. Teamet består av 14 fast ansatte, samt 1-2 lærlinger.

Vi søker nå etter kjøretøymekaniker til vårt verksted. Stillingen er en viktig brikke for å opprettholde stabil drift og oppetid på kritisk utstyr.

Ansvarsområde

Arbeidsoppgaver vil være knyttet til spesialkjøretøy, trucker og melex/still-vogner, og omfatter blant annet:

 • Være en pådriver for et godt helse-, miljø og sikkerhetsarbeid
 • Forebyggende vedlikehold i form av inspeksjoner og service
 • Utføre feilsøking, reparasjon og vedlikehold
 • Planlegge og gjennomføre tildelte arbeidsoppdrag fra start til teknisk sluttføring
 • Være en pådriver i standardiserings- og forbedringsarbeid
 • Rapportere i Hydros vedlikeholdssystem

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev i Bilfaget tunge kjøretøy, Bilfaget lette kjøretøy, Anleggsmaskinmekaniker, Landbruksmaskinmekaniker eller tilsvarende
 • Kjennskap til kompressoranlegg, hydraulikk, pumper og kjøretøyelektro
 • Forståelse for teknisk dokumentasjon
 • Digital forståelse, og motivasjon for bruk av digitale verktøy
 • Tverrfaglig forståelse er en fordel
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi ser etter deg som er fleksibel, strukturert og initiativrik. For å lykkes i jobben må du kunne jobbe selvstendig, samtidig som du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Annen informasjon

Stillingen er på dagtid, og rapporterer til Områdeleder Kjøretøy.

Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

Søknadsfrist: 26.09.2021

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder: Kjell Nesse. Mobil: (Norway +47) 917 04 007

Rekrutterer: Bodil Madslien. Mobil: (Norway +47) 416 17 458

Powered by Labrador CMS