LEDIG STILLING:

Hydro søkjer industrimekanikarar

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Årdal Metallverk produserer mer enn 200.000 årstonn aluminium, og leverer til et market med stor etterspørsel fra blant annet bilindustrien. Vi jobber med kontinuerlig utvikling av organisasjonen for å møte framtidige utfordringer.

Felles Vedlikehold er organisert under Teknisk avdeling, og består av planleggere og utførende operatører innen mekanisk og elektrisk vedlikehold. Vi har mye komplekst utstyr som krever spesialkompetanse, og vår strategi er å jobbe sammen som team innenfor ulike spesialistfelt.

Vi har nå behov for å styrke vår kompetanse innen kritiske spesialistområder som LPG, roterende maskineri, hydraulikk, kraner og renseanlegg. Vi søker derfor etter to Industrimekanikere, som vil delta i, og utvikle våre spesialistteam. Stillingene er sentrale for å opprettholde stabil drift og høy oppetid på kritisk utstyr i fabrikkene.

Som industrimekaniker hos oss vil du ha ansvar for å utføre forebyggende, planlagt og korrektivt vedlikehold på prosess- og driftsutstyr ved hele Årdal Metallverk.

Arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Bidra til et aktivt og forebyggende HMS-arbeid
 • Planlegge og utføre vedlikehold og inspeksjoner ved hele fabrikkområdet
 • Pådriver innen forbedringsarbeid
 • Feilsøke, teste og reparere
 • Bidra til å utvikle og automatisere, digitalisere og optimalisere produksjonsutstyr
 • Bidra til samarbeid på tvers av områder og enheter, samt mellom drift og vedlikehold
 • Støtte drifts- og vedlikeholdsmiljøet med fagkompetanse, samt delta i forbedringsarbeid

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev innen mekanisk disiplin
 • Teknisk Fagskule eller tilsvarende er en fordel
 • Erfaring fra prosess- eller industrianlegg er ønskelig
 • Vilje og evne til å gjennomføre endringer og forbedringer
 • Forståelse for teknisk dokumentasjon
 • Gode IT kunnskaper
 • Bilsertifikat klasse B
 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Vi ser etter deg som er initiativrik, strukturert og innehar gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Annen informasjon

Stillingen vil inngå i vaktordningen for Vedlikehold.

Hos oss vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø som er preget av høy kompetanse og tett samarbeid på tvers i organisasjonen.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrerte deler av Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Ansettelsen fordrer også helsegodkjenning av vår bedriftshelsetjeneste. Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

Søknadsfrist: 22.05.2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:
Leder: Morten Hoeyum, Mobil: (Norway +47) 41566897
Rekrutterer: Bodil Madslien, Mobil: (Norway +47) 41617458

SØK HER

Powered by Labrador CMS