LEDIG STILLING:

Hydro søkjer Fagleder AMBS - Kvalitet

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Årdal Metallverk produserer mer enn 200.000 årstonn aluminium, og leverer til et marked med stor etterspørsel fra blant annet bilindustrien. I tillegg produserer vi også over 215.000 tonn med anoder pr. år.

Vi jobber kontinuerlig med utvikling av organisasjonen for å møte framtidige utfordringer.

Vi ansetter nå en Fagleder AMBS - kvalitet som vil bidra til å videreutvikle kvalitetsarbeidet i produksjonen. Stillingen vil støtte produksjonsenhetene i deres kvalitetssikringsarbeid og vil jobbe sammen med kvalitetsansvarlige i både Karbon, Elektrolyse og Støperiet, samt eksterne kunder og relevante fagmiljøer. AMBS (Aluminium Metal Business System) er Hydros Business System bygget på Lean-prinsipper og tilpasset til våre formål.

Vi tilbyr en variert og ansvarsfull rolle med gode utsikter for faglig og personlig utvikling i en industriell kompetansebedrift. Stillingen rapporterer til Enhetsleder for AMBS og QA, og vil være del av et kompetent team og et inkluderende arbeidsmiljø.

Ansvarsområder

Fagleder AMBS - kvalitet har ansvar for interne og eksterne kvalitetsrevisjoner og -sertifiseringer. Stillingen er også prosesseier for vårt kvalitetssystem (INOSA).

Oppgaver inkluderer blant annet:

 • Drive kvalitetssikringsarbeid i hele verdikjeden, inkludert forebyggende, korrektive -og forbedringstiltak
 • Utvikle og delta i kvalitetsnettverk
 • Planlegge, gjennomføre og følge opp interne og eksterne revisjoner
 • Planlegge, gjennomføre og følge opp "ledelsens gjennomgang"
 • Bistå driftsenhetene med gjennomføring av produktrevisjoner
 • Opplæring, støtte og oppfølging innen vårt kvalitetssystem
 • Drive opplæring i bruk av forbedringsverktøy
 • Delta i utvikling og implementering av nye verktøy innenfor kvalitet og AMBS

Hvem er du?
Vi søker deg som er systematisk, målrettet og selvstendig med evne til å skape resultater og gjennomføre endringer. Du har gode samarbeidsegenskaper og kommunikasjonsferdigheter, og vil ha evne til å formidle AMBS-prinsippene i organisasjonen.

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse på høyskole/universitetsnivå
 • God kjennskap til, og erfaring fra kvalitetssystemer i industribedrift
 • Erfaring fra IATF(International Automotive Task Force)-verktøy er ønskelig
 • Relevante kurs innenfor aktuelle standarder og/eller som revisor vil være en fordel
 • Forståelse for LEAN- metodikk og evne til å anvende metodene i det daglige arbeidet
 • Flytende norsk og engelsk; både muntlig og skriftlig

Annen informasjon
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. I rekrutteringsprosessen benytter vi Semac bakgrunnssjekk.

Søknadsfrist: 7. august 2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder: Anders Jarstadmarken, Mobil: (Norway +47) 48041078

Rekrutterer, Bodil Madslien, Mobil: (Norway +47) 41617458

Powered by Labrador CMS