LEDIG STILLING:

Hydro Energi søkjer driftsteknikar

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Driftstekniker

Hydro Energi har mer enn 100 års erfaring fra produksjon av fornybar energi. I dag er vi en av de tre største vannkraftprodusentene i Norge og en betydelig markedsaktør i Norden og Brasil. Vi er ansvarlig for å utvikle nye forretningsmuligheter for Hydro innen både fornybar energi, hydrogen og batterier, og vi støtter alle Hydros forretningsområder innen kontrakter, forsyningssikkerhet og rammevilkår for energi.

Hydro Energis kraftproduksjonsenhet er ansvarlig for den fysiske driften, inkludert vannkraftporteføljen i Norge og vindparkdriften i Tonstad, Norge. Vannkraftverkene som drives av Hydro ligger i fire hovedområder - Telemark, Sogn, Røldal-Suldal og Stavanger - og forvaltes fra et felles operasjonssenter på Rjukan i Telemark. Vi eier også Vigeland kraftverk i Vennesla, og 33 prosent eierandel i Skafså Kraftverk ANS i Telemark.

Hydro Energi Sogn har i dag 25 ansatte, og drifter og vedlikeholder kraftverkene Skagen, Herva, Fivlemyr, Tyin, Holsbru og Mannsberg i Fortun og Årdal. Reguleringsanleggene ligger i et fantastisk naturområde, og man må ut i fjellet for å uføre vedlikeholdsoppgaver. Vedlikeholdsavdelingen består av 16 ansatte, og har ansvar for drift og vedlikehold av kraftstasjonene og tilhørende reguleringsanlegg.

Vi søker nå etter Driftstekniker innen elektro/automasjon til vår vedlikeholdsavdeling.

Ansvarsoppgaver
Som Driftstekniker har du ansvar for utførelse av vedlikeholdsaktiviteter, samt å delta i planleggingen av disse. Du deltar også i ulike prosjekter innen drift og vedlikehold.

Dette innebærer blant annet:

 • Rapportering av farlige forhold og uønskede hendelser, samt et aktivt og forebyggende HMS-arbeid
 • Planlegning av aktiviteter i samarbeid med andre fagdisipliner
 • Utførelse og oppfølging av vedlikeholdsaktiviteter
 • Delta og bidra i kontinuerlig forbedringsarbeid
 • Delta i tverrfaglig prosjekt
 • Pådriver innen digitalisering og automatisering av anlegg og prosesser

Stillingen innebærer å være «Leder for sikkerhet vannvei og høyspenning», samt å delta i avdelingens vaktordning. Da den også innebærer vedlikeholdsaktiviteter i reguleringsområdet, bør du være i god fysisk form.

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev innen elektrofag
 • Erfaring fra relevant industri er ønskelig
 • Tverrfaglig kompetanse; for eksempel innen mekaniske fag, er en fordel men ikke en forutsetning
 • Kompetanse på SAP eller tilsvarende vedlikeholdssystem
 • Tegningslesning og forståelse
 • Erfaring med feilsøking
 • Lærevillig og løsningsorientert
 • Beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig

Vi ser etter deg som er pliktoppfyllende, strukturert og selvstendig – og som samarbeider godt i et tverrfaglig arbeidsmiljø.

Annen informasjon

Stillingen rapporterer til Vedlikeholdsleder og er lokalisert fortrinnsvis i Årdal.

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

Søknadsfrist: 16.01.2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder, Jan Erik Vold, Mobil: (Norway +47) 91727186

Rekrutterer, Bodil Madslien, Mobil: (Norway +47) 41617458

SØK NO

Powered by Labrador CMS