LEDIG STILLING:

Hydro Årdal søkjer prosjektingeniør Elkraft

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Technical Superviser High voltage

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden. Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Hydro Årdal har en ambisiøs strategi for å levere på Hydros bærekraftmål, og den lokale prosjektavdelingen er svært sentral for gjennomføringen. Prosjektavdelingen bygger opp fagkompetanse innen ulike fagområder, og har en variert og omfattende prosjektportefølje. Dette gir viktige bidrag i arbeidet med optimalisering og forbedring av driften ved aluminiumsverket. Hydro Årdal søker nå en Prosjektingeniør Elkraft, med stor interesse for faget. Dette er en spennende stilling i en bedrift i utvikling. For rett person gir stillingen utfordringer, og gode utviklingsmuligheter i selskapet.

Dine arbeidsoppgaver vil strekke seg over alle prosjektfaser, fra studier til installasjon. 

Ansvarsområde og oppgaver vil blant annet være:

 • utarbeidelse av tekniske spesifikasjoner og gi teknisk assistanse for forespørselsunderlag
 • prosjektledelse
 • utarbeide tekniske beregninger og vurderinger
 • utføre kvalitetskontroll og ha dokumentasjonsansvar ved overlevering av prosjekt
 • delta i utvikling og forbedring av teknologi og arbeidsprosesser
 • støtte drifts- og vedlikeholdsmiljø med fagkompetanse, samt delta i forbedringsarbeid

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere utdanning innen elkraft 
 • lengre relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning
 • prosjektledererfaring
 • faglig motivert, lærevillig, selvstendig og strukturert
 • god tverrfaglig forståelse
 • god muntlig og skriftlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk.

Vi søker deg som er analytisk og strukturert, som samarbeider godt med andre og trives med et høyt aktivitetsnivå.

Tilleggsinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

Hydro går i en ny og spennende retning, og vi er avhengige av ulike perspektiver for å løse oppgavene våre og møte kundenes behov. Vi bygger på våre tre kjerneverdier – omtanke, mot og samarbeid – og har som mål å ha et bærekraftig arbeidsmiljø med høy prestasjon basert på inkludering av forskjellige mennesker. 

Søknadsfrist: 22.10.2023

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder, Knut Olav Jevnaker, (Norway +47) 975 14 594

Rekrutterer, Bodil Madslien, (Norway +47) 416 17 458

SØK HER

Powered by Labrador CMS