LEDIG STILLING:

Hydro Årdal søkjer operatørspesialist

Specialist Automation

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden. Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Technology and Operational Support (TOS) er ansvarlig for teknologiutvikling og driftsstøtte innen Aluminium Metal (primærproduksjon aluminium). TOS har et fullskala referansesenter i Årdal. Referansesenteret er ansvarlig for testing og verifisering av nye tekniske løsninger og prosesser. Teknologi og prosesser som utvikles her, blir seinere implementert i Hydros fabrikker i Norge og internasjonalt.Referansesenteret har ledig stilling som operatørspesialist med ansvarsområde renseanlegg og distribusjonsanlegg.

Ansvarsområde

Stillingen skal ha hovedfokus på drift og vedlikehold av renseanlegg, men vil også ha ansvar for automatisert utstyr ved Referansesenteret for øvrig. Dette innebærer blant annet:

 • Planlegge drift og vedlikehold av renseanlegg- og oksiddistribusjonsanleggene.
 • Utføre vedlikehold på anlegget
 • Være en pådriver innen forbedringsarbeid ved Referansesenteret
 • Bidra til et aktivt og forebyggende HMS-arbeid
 • Opplæring av driftspersonell for aktuelle anlegg
 • Utarbeide og revidere arbeidsprosesser og prosedyrer
 • Delta i innkjøpsprosesser, og være en kontaktperson mot leverandører
 • Delta i fagforum på tvers av metallverkene

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev innen automatiseringsfag eller elektrofag, eventuell spesifikk domenekunnskap innen renseanlegg kan kompensere for manglende fagbrev
 • Erfaring fra drift og/eller vedlikehold av prosessanlegg
 • Kjennskap til, og interesse for PLS-programmering, er en fordel
 • Førerkort klasse B
 • Traverskran- og trucksertifikat er ønskelig
 • Beherske norsk og engelsk muntlig
 • Beherske Office 365 og andre dataverktøy

Vi søker deg som har en genuin interesse for teknologi og prosessutstyr, og er opptatt av å stadig finne mulighetene for forbedringer. Du jobber strukturert og selvstendig, og disponerer tiden effektivt. Du er omgjengelig, og bidrar til et godt arbeidsmiljø, samt god kontakt med leverandører. I tillegg visser du gode HMS-holdninger og evner å utføre jobben i tråd med Hydro sine standarder og verdier.Tilleggsinformasjon

Stillingen er på dagtid og rapporterer til Områdeleder Referansesenter. Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og attester med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke per epost.

Søknadsfrist: 15.05.2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder: Eirik Hjertenæs, Head of Reference Center, Mobil: 92600364

Rekrutterer: Siri Romsbotn, HR specialist, Mobil: 46433363

SØK HER

Powered by Labrador CMS