LEDIG STILLING:

Hydro Årdal søkjer Operatører Elektrolyse

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Årdal Metallverk produserer mer enn 200.000 årstonn lavkarbon aluminium, og leverer til et marked med stor etterspørsel fra blant annet bilindustrien. Vi jobber med kontinuerlig utvikling av organisasjonen for å møte framtidige utfordringer, noe som krever personell med høy kompetanse.

Vi søker nå flere operatør på skift i vår størte enhet, Elektrolyse.

Operatørene skal kunne utføre alle arbeidsoperasjoner innenfor teamet sitt arbeidsmråde, og har medansvar for at teamet skal fungere.

Dette innebærer blant annet:

 • Kunne utføre selvstendig arbeid i teamet sitt arbeidsormråde
 • Ta et eget ansvar for en eller flere av teamets delproseser
 • Følge etablerte standarder innenfor HMS, produksjonsplan, arbeidsutførelse og operatørvedlikehold, samt drive et aktivt og forebyggende HMS-arbeid.
 • Ansvar for å rapportere HMS-hendelser og andre avvik

Kvalifikasjoner:

 • Fagbrev innen relevant fag, eller være villig til å ta det når bedriften legger til rette for det
 • Erfaring fra industri er en fordel
 • Sertifikater klasse B.
 • Sertifikat for truck og kran er ønskelig
 • Gode holdninger til helse, miljø og sikkerhet
 • Evne til å utføre jobben i henhold til Hydro sine verdier
 • Evne til å jobbe selvstendig, men også god til å jobbe i team

Vi søker deg som er selvstendig, målrettet og initiativrik. Du er motivert og ansvarsbevisst, med gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper.

Tilleggsinformasjon

Arbeidet vil være på en 5-skiftsordning.Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

Søknadsfrist: 26.03.2023

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder, Terje Solheim, Mobil: (Norway +47) 95276587

Rekrutterer, Bodil Madslien, Mobil: (Norway +47) 41617458

SØK HER

Powered by Labrador CMS