LEDIG STILLING:

Hydro Årdal søkjer innkjøpar

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

 

Innkjøper 

Stillingen som innkjøper inngår i Innkjøpssenteret som er organisert under Strategic Sourcing i Aluminium Metal. Innkjøpssenteret forestår kjøp av materialer, tjenester og utstyr til drift og vedlikehold ved de norske verkene. Avdelingen har også et særskilt ansvar for utvikling av prosesser, metode, teknologi- og systemstøtte, herunder e-handelsløsninger. Vi har et tett samarbeid med rekvirenter, innkjøpsavdelingene på verkene, og Hydro sentralt.

Arbeidssted er innkjøpsavdelingen i Årdal. 

Hva vi tilbyr 

Stillingen tilbyr utfordringer og gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig. Dette er en spennende jobb i en raskt utviklende bedrift som bryr seg om sine ansatte. Du blir en del av et profesjonelt team, med et bredt spekter av ekspertise. I tillegg tilbyr Årdal fantastisk natur.

Hydros er på en ambisiøs reise innen fornybar energi og det grønne skiftet. Dette er spennende, og vi ønsker deg med på reisen. 

Ansvarsområder 

 • Innkjøp og oppfølging av leveranser innenfor definerte områder 

 • Gjennomføring av tilbudsprosesser og forhandling 

 • Behovsplanlegging og avrop av nominerte råvarer i nært samarbeid med støperi(er) og kategorileder(e) 

 • Bidra i forbedringsarbeid med verk, leverandør og sentralt innkjøp 

Ønskede kompetanser 

 • Teknisk og/eller økonomisk utdanning på høyskolenivå, relevant arbeidserfaring kan kompensere for formell utdanning 

 • God muntlig og skriftlig framstillingsevne, på norsk og engelsk 

 • Interesse og erfaring med IT-systemer og verktøy 

 • Personlige egenskaper vektlegges 

 Vi søker personer som 

 • Er forretnings- og resultatorientert 

 • Liker å samarbeide

 • Trives med og mestrer høyt aktivitetsnivå 

 • Er initiativrike, endringsvillige og strukturerte  

Annen informasjon 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på epost. 

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk. 

Søknadsfrist: 03.12.23

For spørsmål, kontakt

Morten Vatneberg, ansettende leder, M: +47 920 48 884, E: morten.vatneberg@hydro.com

Geir Nordnes, kontaktperson i Årdal , M: +47 901 26 032 , E: geir.nordnes@hydro.com 

Magnus Hallerud Christensen, rekrutterer, M: +47 478 49 693, E: magnus.hallerud.christensen@hydro.com 

Hydro går i en ny og spennende retning, og vi er avhengige av ulike perspektiver for å løse oppgavene våre og møte kundenes behov. Vi bygger på våre tre kjerneverdier – omtanke, mot og samarbeid – og har som mål å ha et bærekraftig arbeidsmiljø med høy prestasjon basert på inkludering av forskjellige mennesker. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.

Søk nå 

Powered by Labrador CMS