LEDIG STILLING:

Hydro Årdal søkjer Fagleder - Metallanalyser

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Årdal Metallverk produserer mer enn 200.000 årstonn lavkarbon aluminium, og leverer til et marked med stor etterspørsel fra blant annet bilindustrien. Vi jobber med kontinuerlig utvikling av organisasjonen for å møte framtidige utfordringer, noe som krever personell med høy kompetanse.

Støperiet ved Årdal metallverk søker nå Fagleder Metallanalyser. I denne stillingen vil du ha ansvar for kvalitet og kjemiske analyser på støperiproduktene våre.

Arbeidsoppgaver vil blant annet omfatte:

  • Teknisk ansvar for oppsett og verifisering av Optical Emission Spectroscopy (OES)-metallanalyser, og hovedansvar for driften av automatisk OES.
  • Ansvar for optimaliserings- og forbedringsarbeid, med hovedfokus på forbedringer i kapabilitet i kjemiske analyser
  • Ansvar for standardiseringsarbeid (SOP) og styringsdokumentasjon (INOSA/ BAP) i området.
  • Ansvar for å bygge faglig kompetanse og opplæring av operatører og annet personell som skal benytte automatisk OES.
  • Delta i core-teamsamarbeid på tvers av Hydros norske aluminiumsverk

Kvalifikasjoner

  • Ingeniør, teknisk fagskole eller tilsvarende realkompetanse, fortrinnsvis med kompetanse innen automasjon eller elektrofag, men andre relevante fagområder kan også være aktuelle.
  • Erfaring fra drift og/eller forskning innen aluminiumsindustrien

Vi søker deg som trives med å arbeide selvstendig, så vel som å samarbeide i grupper.

Du evner å lede og motivere medarbeidere. Du tar initiativ og bidrar til å gjennomføre endringer og forbedringer. En person som utviser lojalitet og holdninger til å utføre jobben iht. gjeldende standarder, Hydros verdier og AMBS-prinsippene.

Hva vi tilbyr

  • Muligheter for faglig utvikling innen kjemiske analyser og kvalitetsarbeid i forbindelse med produksjon av aluminiumsprodukter.
  • Du vil bli del av et profesjonelt og hyggelig arbeidsmiljø, og stillingen vil gi god mulighet til å bli kjent med organisasjonen og lære mer om Hydro
  • Bli med på Hydros ambisiøse reise for å vokse innen fornybar energi og styrke vår posisjon som en ledende leverandør av lavkarbon-aluminium

Tilleggsinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro's daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

Hydro går i en ny og spennende retning, og vi er avhengige av ulike perspektiver for å løse oppgavene våre og møte kundenes behov. Vi bygger på våre tre kjerneverdier – omtanke, mot og samarbeid – og har som mål å ha et bærekraftig arbeidsmiljø med høy prestasjon basert på inkludering av forskjellige mennesker. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.

Søknadsfrist: 11. desember 2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:
Leder: Kristian Larsen, Tlf: +47 920 32 589
Rekrutterer: Bodil Madslien, Tlf: +47 416 17 458

SØK HER

Powered by Labrador CMS