LEDIG STILLING:

Hydro Årdal søkjer automatiker og elektriker

Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?

Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.

Automatikere og Skiftelektriker

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Årdal Metallverk produserer mer enn 200.000 årstonn aluminium, og leverer til et market med stor etterspørsel fra blant annet bilindustrien. Vi jobber med kontinuerlig utvikling av organisasjonen for å møte framtidige utfordringer, noe som krever personell med høy kompetanse.

Felles Vedlikehold er organisert under Teknisk avdeling, og består av planleggere og utførende operatører innen mekanisk og elektrisk vedlikehold. Avdelingen søker nå etter to nye automatikere på dagtid, samt en ny skiftelektriker.

Ansvarsområde

Som Skiftelektriker følger du ett skift, og utfører planlagt og korrektivt vedlikehold ved hele fabrikkområdet. Arbeidet utføres i tett samarbeid med driftspersonell.

Som Automatiker utfører du forebyggende, planlagt og korrektivt vedlikehold på dagtid ved alle avdelinger ved metallverket; både i Øvre og på Tangen.

Arbeidsoppgaver for alle tre stillingene vil blant annet være:

 • Utføre vedlikeholdsarbeid og inspeksjoner ved hele fabrikkområdet
 • Pådriver innen forbedringsarbeid
 • Bidra til å utvikle og automatisere, digitalisere og optimalisere produksjonsutstyr
 • Daglig rapportering og oppfølging i vedlikeholdssystemet
 • Sterk fokus på HMS-arbeid og HMS-forbedrende tiltak
 • Bidra til samarbeid på tvers av Områder og Enheter, samt mellom drift og vedlikehold

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev innen automasjon
 • Fagbrev Gruppe L / Elektriker i tillegg er ønskelig
 • Erfaring fra automatiserte anlegg
 • Gode PLS-kunnskaper, derunder feilsøking og programmering
 • MS Office- og SAP-kompetanse er en fordel
 • Kreativ, initiativrik og vilje til forbedringer

Du må kunne arbeide selvstendig, men også fungere godt i team. Videre må du utføre jobben i tråd med gjeldende standarder og Hydros verdier.

Annen informasjon

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

Søknadsfrist: 30.01.2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder, Morten Hoeyum, Mobil: (Norway +47) 41566897

Rekrutterer, Bodil Madslien, Mobil: (Norway +47) 41617458

Powered by Labrador CMS